Pub & Club Alexis

VerksamhetRFSL

Pub & Club Alexis riktar sig till hbtq-personer och våra vänner. Vår ambition är att skapa en social mötesplats där bland annat heteronormen inte ska vara den rådande normen, utan vi ska kunna vara oss själva. Verksamheten riktar sig till dig över 18 år och du behöver inte vara medlem för att delta.

 

Pub-bild

Pub-kvällar
Ungefär en gång i månaden så arrangerar vi pub-kväll. Skön stämning och glada människor som träffas för att umgås och dricka något gott.
Antalet besökare varierar från gång till gång, exempelvis var det nästan 80 personer i april 2016. Pub-kvällarna är fri från någon entréavgift.

Club-kvällar
Ett par gånger varje år har vi club-kväll, det vill säga en större variant av pub-kvällarna. Där vi höjer pulsen rejält, ofta genom att ha en DJ på plats. Men även någon form av artist. Bland annat har vi besökts av underbara Diamond Dogs och The WAD girls men även DJ Daga.

För vem?
Kvällarna är öppna för alla över 18 år, oavsett vilken könsidentitet/uttryck eller läggning som en har.
Enda “kravet” är att du står bakom de mänskliga rättigheterna, dvs att alla människor är född fria och att du inte får använda denna frihet förstöra/förtrycka någon annan.
Du behöver inte vara RFSL-medlem för att delta. Pub-kvällarna har ingen entréavgift. Vid Club-kvällarna tas en entréavgift (oftast gratis för dig som är RFSL-medlem).

Vart?
Pub-kvällarna finns i Rockbaren på Aveny i Sundsvall.
Club-kvällarna finns i Melody på Aveny i Sundsvall.

Hitta till Aveny via hitta.se